Jak najlepiej rozpalić grilla? Podpałka do grilla jest coraz częściej stosowanym rozwiązaniem.
Z sezonu na sezon jest coraz więcej rodzajów podpałek - są więc podpałki płynne, najczęściej rozpałka parafinowa czy rozpałka żelowa. Ich użycie jest niezwykle proste - wystarczy ułożyć na ruszcie brykiet lub węgiel, polać go podpałką i zapalić. Są również podpałki białe, zwykle kerozynowe lub parafinowe, które wyciska się z opakowania w podobny sposób co tabletki. Trzeba na ruszcie rozłożyć kilka takich kostek i rozpalić.

Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 2 dni robocze

Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 2 dni robocze

Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 2 dni robocze

Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 2 dni robocze

Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 2 dni robocze

Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 2 dni robocze

Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 2 dni robocze

Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 2 dni robocze

Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 2 dni robocze

Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 2 dni robocze

Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 2 dni robocze

Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 2 dni robocze

Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 2 dni robocze
Jak najlepiej rozpalić grilla? Podpałka do grilla jest coraz częściej stosowanym rozwiązaniem.
Z sezonu na sezon jest coraz więcej rodzajów podpałek - są więc podpałki płynne, najczęściej rozpałka parafinowa czy rozpałka żelowa. Ich użycie jest niezwykle proste - wystarczy ułożyć na ruszcie brykiet lub węgiel, polać go podpałką i zapalić. Są również podpałki białe, zwykle kerozynowe lub parafinowe, które wyciska się z opakowania w podobny sposób co tabletki. Trzeba na ruszcie rozłożyć kilka takich kostek i rozpalić.