Wędzarnia na kuchenkę turystyczną + zrębki
Opis
Wędzarnia na kuchenkę turystyczną + zrębki
Wędzarnia turystyczna jest prostym w obsłudze urządzeniem przeznaczonym do wędzenia ryb, serów, mięsa, kiełbas itp... szczególnie przydatnym dla wędkarzy, wodniaków i turystów.
Wędzenie można wykonywać na palniku z butlą gazową, żarze ogniska, na grillu.
Do wędzenia używamy trocin drzew liściastych. Najlepsze efekty daje drewno olchy, buku, jesionu lub topoli.
Na wyposażeniu wędzarni znajduje się opakowanie zrębek drzewnych mieszanki wędzarniczej na trzy wędzenia.
Dane techniczne:
wymiary: 30x19 cm
wysokość: 7 cm
wymiary rusztu: 25x16x3 cm
Sposób użycia:
Po dnie wędzarki rozsypujemy równomiernie zrębki wędzarnicze.
Ustawiamy ruszt wędzarki , a na nim wędzone produkty.
Całość umieszczamy na źródle ciepła - Palniku kuchenki turystycznej, grillu węglowym lub gazowym , żarze ogniska.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.